Nieuws

Komende Beurs: Internationaal Historisch Festival, Panningen (30 en 31 juli 2016)

Het Internationaal Historisch Festival (IHF) in Panningen wordt elk jaar in het laatste weekend van juli gehouden. In 2016 voor de 37e keer op 30 en 31 juli. Op het podium en in de speciale thema-ring hetmerk Fahr.
Het is de grootste verzamelaarsbijeenkomst/-festival op het vaste land van Europa sinds 1980 en trekt, gezien de intussen wereldwijde bekendheid, bezoekers uit geheel Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Meer dan 1200 internationale verzamelaars tonen en demonstreren hier hun (landbouw)machines, uit de periode van het einde van de 19e eeuw tot ca. 35 jaar geleden. Het betreft meer dan 2500 tractoren, stationaire motoren en verder verbrandingsmotor- en stoom gedreven prairietractoren, dorsmachines, motorfietsen, bromfietsen, zeer oude personen- en vrachtwagens, woonwagens, werktuigen, oude bewerkingsmachines en nog vele andere huishoudelijke, land- en tuinbouwmachines. De miniaturenshow en oude ambachtsdemonstraties zijn in de manege. Reserve onderdelen, gereedschappen, allerlei gebruiksartikelen en technische handboeken, zoals gebruiksaanwijzingen en onderdeellijsten worden op de grote kraam- en ligmarkt aangeboden.

Dit jaarlijkse festival vindt plaats in Panningen (Midden Limburg) op 3 km van de autobaan A67 Venlo – Eindhoven, uitrit 38, richting Helden / Ysselsteyn.

Adres van IHF: Ruiterterrein “De Vosberg” Ninnesweg 176, 5981 PD Panningen Nederland.

Website nu ook geschikt voor mobiel gebruik

De website van Ferucom is aangepast, zodat de website ook op smartphones en tablets goed wordt weergegeven.